Urządzenia i Akcesoria
Placki z mąki ryżowej z frużeliną wiśniową i koktajl z owoców leśnych
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
Frużelina wiśniowa
-
200 g wiśni, mrożonych, bez pestek200 g wiśni, świeżych bez pestek
-
40 g wody
-
20 g cukru trzcinowego
-
10 g skrobi ziemniaczanej
Koktajl z owoców leśnych
-
300 g napoju roślinnego300 g mleka
-
85 g owoców leśnych, mieszanych, mrożonych85 g owoców leśnych, mieszanych, świeżych
-
150 g banana pokrojonego na kawałki
-
20 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
20 g nasion chia
-
10 g miodu
Placki z mąki ryżowej
-
130 g ryżu
-
1 jajko
-
250 g jogurtu greckiego
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
30 g ksylitolu30 g cukru
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
25 g mąki ziemniaczanej
-
olej ilość do smażenia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
22.7 g
Kalorie
4075.8 kJ /
973.5 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
146.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POMYSŁ NA LUNCH
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Frużelina z mrożonych wiśni
30 min
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
45 min
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 godz. 30 min
Mąka owsiana
5 min
Mąka jaglana
5 min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min