
Urządzenia i Akcesoria
Syrop piernikowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
350 g
Składniki
-
250 g wody
-
150 g cukru trzcinowego
-
1 płaska łyżeczka cynamonu, mielonego
-
5 goździków
-
1 płaska łyżeczka imbiru, suszonego, mielonego
-
1 gwiazdka anyżu
-
1 ziarno kardamonu, całe
-
2 ziarna ziela angielskiego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
187.3 kcal /
784 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Latte z syropem dyniowo-korzennym
40 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Kawa mielona piernikowa
10 min
Napar jabłkowy
40 min
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 min
Dyniowe cappuccino
20 min
Pomarańcze w syropie goździkowym
35 min
Korzenny napar z zielonej herbaty z owocami
35 min
Syrop imbirowy
1 godz. 45 min
Syrop orzechowy
2 godz. 15 min
Syrop kokosowy
1 godz.
Cytryny w syropie imbirowym
35 min