
Urządzenia i Akcesoria
時蔬鮭魚義大利麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 (約100克),切塊¼ 顆
-
蒜頭4 粒
-
奶油 切塊15 克
-
水 (視義大利麵條吸水性調整)750 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)300 克
-
櫛瓜 切小塊(約1公分)100 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)150 克
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
鮮奶油30 克
-
小蕃茄 對半切30 克
-
新鮮百里香 (opcjonalnie) 只取葉子,裝飾用1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
421 kcal /
1761 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
66.3 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan