Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ 顆 洋蔥 (約100克),切塊
- 4 粒 蒜頭
- 15 克 奶油, 切塊
- 750 克 水 (視義大利麵條吸水性調整)
- 300 克 乾義大利麵(長直麵,spaghetti)
- 100 克 櫛瓜, 切小塊(約1公分)
- 150 克 新鮮鮭魚片, 切塊(約3公分)
- 1 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 30 克 鮮奶油
- 30 克 小蕃茄, 對半切
- 1 枝 新鮮百里香, 只取葉子,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 3.3 g