牛肉炒蘋果丁
TM6 TM5

牛肉炒蘋果丁

3.6 (20 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛肉 ,切丁(約2公分)
  • 10 克 蠔油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • 10 克 米酒
  • 10 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 150 克 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
  • 50 克 小黃瓜 ,洗淨,切小塊(約1公分)
  • 30 克 紅甜椒 ,洗淨,切小塊(約1公分)

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2347.6 kJ / 561.6 kcal
Białko
41.1 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
28.9 g
Tłuszcz nasycony
117.6 g
Błonnik
3.6 g
Sód
708.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy