彩椒照燒雞

彩椒照燒雞

4.6 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    300 克
  • (約2枝),切段
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 醬油 (約40克)
    3 大匙
  • 味醂 (約40克)
    3 大匙
  • 清酒 (約40克)
    3 大匙
  • 綜合甜椒 ,去籽、切塊(約2公分)
    200 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 200.7 kcal / 839.8 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...