Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 300 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 (約2枝),切段
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 3 大匙 醬油 (約40克)
- 3 大匙 味醂 (約40克)
- 3 大匙 清酒 (約40克)
- 200 克 綜合甜椒 ,去籽、切塊(約2公分)
- 1 大匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 839.8 kJ / 200.7 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 2 g