
Urządzenia i Akcesoria
彩椒照燒雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)300 克
-
蔥 (約2枝),切段15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)200 克
-
醬油 (約40克)3 大匙
-
味醂 (約40克)3 大匙
-
清酒 (約40克)3 大匙
-
綜合甜椒 ,去籽、切塊(約2公分)200 克
-
白芝麻1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
200.7 kcal /
839.8 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

基礎選集
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan