地瓜葉炒丁香魚

地瓜葉炒丁香魚

4.3 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 丁香魚乾 泡水至軟
    15 克
  • 地瓜葉
    300 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.2 g
Kalorie 504 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 6.22 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 6.42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...