地瓜葉炒丁香魚

地瓜葉炒丁香魚

4.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 丁香魚乾 泡水至軟
    15 克
  • 地瓜葉
    300 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 120 kcal / 504 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 6.22 g
Węglowodany 6.42 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...