南瓜米粉

南瓜米粉

3.7 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 30 克
  • 蝦米 ,泡水瀝乾
    20 克
  • 豬肉絲
    60 克
  • 醬油
    30 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 南瓜 ,去皮,切條
    250 克
  • ,依米粉吸水性調整,詳見要訣
    450 克
  • 炊粉 ,沖洗至軟,以剪 刀剪成兩段
    250 克
  • 芹菜 ,取莖,切末
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 497 kcal / 1604 kJ
Białko 14.93 g
Tłuszcz 11.55 g
Węglowodany 86.05 g
Błonnik 3.278 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...