
Urządzenia i Akcesoria
南瓜米粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
蝦米 ,泡水瀝乾20 克
-
豬肉絲60 克
-
醬油30 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
南瓜 ,去皮,切條250 克
-
水 ,依米粉吸水性調整,詳見要訣450 克
-
炊粉 ,沖洗至軟,以剪 刀剪成兩段250 克
-
芹菜 ,取莖,切末30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
497 kcal /
1604 kJ
Białko
14.93 g
Tłuszcz
11.55 g
Węglowodany
86.05 g
Błonnik
3.278 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan