海產粥

海產粥

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切絲
    15 克
  • 海鮮高湯
    800 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    60 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    60 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙
    200 克
  • 透抽 ,切圈
    100 克
  • 冷凍蟹腳 (opcjonalnie) ,退冰
    100 克
  • 草蝦 ,去鬚腳和腸泥
    150 克
  • 白米飯
    300 克
  • 芹菜 ,切末
    15 克
  • 油蔥酥 (opcjonalnie)
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 613.8 kcal / 2565.5 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 9.9 g
Węglowodany 85.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 358.7 g
Sód 1740.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...