
Urządzenia i Akcesoria
紅燒鰻燉娃娃菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 ,切片10 克
-
乾香菇 ,泡軟,切條5 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切薄片20 克
-
娃娃菜 ,切段(約5公分)200 克
-
高湯50 克
-
米酒10 克
-
醬油 ,依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
炸豬皮 ,泡軟30 克
-
紅燒鰻罐頭50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
136.6 kcal /
571.2 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan