紅燒鰻燉娃娃菜

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切條
    5 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
    20 克
  • 娃娃菜 ,切段(約5公分)
    200 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油 ,依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 炸豬皮 ,泡軟
    30 克
  • 紅燒鰻罐頭
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 136.6 kcal / 571.2 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...