
Urządzenia i Akcesoria
客家腐乳醬蒸魚片
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
鱸魚 (約400克),只取魚身,切片1 隻
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切丁5 克
-
蔥 切絲1 根
-
豆腐乳 (約20克)2 塊
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
173 kcal /
726 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan