Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 450 克 水
- 2 茶匙 糖
- 80 克 味噌
- 30 克 醬油
- 150 克 杏鮑菇 ,切塊
- 70 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 70 克 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 50 克 玉米筍 ,切段
- 15 克 昆布 ,剪小段
- 80 克 蘑菇
- 70 克 新鮮香菇
- 100 克 蒟蒻 ,切塊
- 25 克 蔥 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 750.7 kJ / 179.6 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 6 g