和風味噌燉菜

和風味噌燉菜

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 450 克
  • 2 茶匙
  • 味噌
    80 克
  • 醬油
    30 克
  • 杏鮑菇 ,切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    70 克
  • 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    70 克
  • 玉米筍 ,切段
    50 克
  • 昆布 ,剪小段
    15 克
  • 蘑菇
    80 克
  • 新鮮香菇
    70 克
  • 蒟蒻 ,切塊
    100 克
  • ,切段
    25 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 179.6 kcal / 750.7 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 32.2 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...