Asparagus and Hollandaise Tart
TM6 TM5

Asparagus and Hollandaise Tart

4.6 (9 ocen)

Składniki

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 250 g fine asparagus
  • 190 g unsalted butter, diced
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • 4 ½ tsp lemon juice
    lub 4 ½ tsp vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4421 kJ / 1057 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
87.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy