Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hollandaise Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
salt½ tsp
Topping
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
4 ½ tsp vinegarlemon juice4 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.3 g
Kalorie
4421 kJ /
1057 kcal
Tłuszcz
87.2 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Apple Spiced Houmous
10 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Baked spinach and eggs
35 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Courgettes with Corn
25 min