Pain aux figues

Pain aux figues

4.4 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts

Składniki

  • d'eau et un peu pour la cuisson
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de châtaigne
    150 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • de miel liquide
    50 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • de figues sèches
    160 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 308 kcal / 1314 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...