Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aubergine Massaman Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
red chilli deseeded, cut in pieces1
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
aubergine cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cornflour35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
tinned chickpeas drained250 g
-
frozen green beans100 g
-
fresh button mushrooms halved100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1160.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.