Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

3.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pezzi

Składniki

  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a rondelle (2 mm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
  • 1 mango maturo la polpa a pezzi
  • 3 cucchiai di pasta di tamarindo
  • 4 cucchiai di melassa di zucchero di canna
    4 cucchiai di miele
  • ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 90 g di vino rosso
  • 180 g di succo d'arancia
  • 2 cucchiai di aceto di vino rosso
  • 24 costolette di agnello

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 14.3 g
Kalorie 1002 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...