Patate speziate

Patate speziate

3.5 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 porzioni

Składniki

  • 1060 g di acqua
  • 1000 g di patate sbucciate, a pezzi (2 cm)
  • 50 g di radice fresca di zenzero a rondelle (2 mm)
  • 2 pomodori in quarti
  • ½ cucchiaino di semi di cumino
  • ¼ di cucchiaino di semi di cumino nero
  • ¼ di cucchiaino di fieno greco
  • 20 g olio di semi di girasole
  • ¼ di cucchiaino di curcuma in polvere
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
  • ¼ di cucchiaino di chili in polvere
  • 1 cucchiaio raso di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...