Urządzenia i Akcesoria
Salsa ricotta, basilico e miele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
5 - 10 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
-
20 g di mandorle pelate
-
250 g di ricotta fresca light
-
1 cucchiaio di succo di limone
-
50 g di miele di acacia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
27.6 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zuccheri alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 godz. 10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Mousse speziata
10 min
Purè di patate e barbabietola
50 min
Purè di carote e latte di cocco
50 min
Pesto di avocado
15 min
Condimento avocado e basilico
20 min
Pesto di mandorle
10 min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Purè di mele e sedano rapa
55 min
Pesto di ricotta e noci
10 min