Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di mandorle pelate
- 250 g di ricotta fresca light
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 50 g di miele di acacia
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 55.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di zucca e porri
45 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Salsa melanzane e mandorle
25 Min
Mousse di carote e sedano
40 min
Salsa peperoni rossi e mele
35 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 Min