Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata rossa
35min
Insalata di riso nero
1u.
Insalata di riso integrale (vegan)
1u.
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Insalata di miglio e tonno
55min