Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barchette di insalata di farro, cavolo rosso e pollo
45min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45min
Insalata rossa
35 Min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Insalata di riso basmati
55min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Insalata di riso selvaggio
55min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata di riso rosso e mele
50min