Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu

Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu

3.7 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon jaune coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de pomme de terre farineuse, en morceaux
    100 g
  • de passata de tomate
    700 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'eau bouillante
    700 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de fromage fondu à tartiner
    4 portions
  • de pain de mie blanc
    4 tranches
  • tomates en rondelles
    2
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1459 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...