
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z cukinii i pieczarek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbki czosnku2
-
oleju20 g
-
pieczarek150 g
-
cukinii pokrojonej na kawałki650 g
-
wody600 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
śmietany, min. 30% tłuszczu50 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
ziół prowansalskich, suszonych1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
182.6 kcal /
764.1 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
493.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZUPY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa krem z ziemniaków i porów
1 godz.
Surowy krem z brokułów i orzechów nerkowca (dieta raw)
45 min
Zupa krem z pieczonego bakłażana i czosnku
1 godz. 40 min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa krem z pieczonej papryki i marchewek
55 min
Zupa krem z kiszonych ogórków z soczewicą
40 min
Zupa kalafiorowa
30 min
Zupa z rukoli
35 min
Zupa krem z zielonego ogórka
25 min
Zupa serowo-kalafiorowa
30 min
Zupa krem z pieczarek i cukinii
50 min
Zupa krem z pieczarek
20 min