Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 300 g kapusty pak choi, pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 143 kJ / 34.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 339.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nadziewane warzywa
1h 20min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1h 30min
Sos owocowy coulis
10min
Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową
40min
Krewetki z cebulą dymką
20min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35min
Sos pomidorowy
40min
Sorbet owocowy
5min
Gotowanie jajek
20min
Zasmażka
10min
Siekanie cebuli
5min
Piana z białek
5min