Urządzenia i Akcesoria
Duszone warzywa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
339.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
143 kJ /
34.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto kruche wytrawne
5 min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Gotowanie jajek
20 min
Piana z białek
5 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 min
Jajka w kokilkach na parze
45 min
Nadziewane warzywa
1 godz. 20 min