Duszone warzywa

Duszone warzywa

4.5 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
    300 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 34.2 kcal / 143 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 339.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...