Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 300 g kapusty pak choi, pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 143 kJ / 34.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 339.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie jajek
20 Min
Gotowanie makaronu
20 Min
Ryż na parze z wieprzowiną (Pudding ryżowy)
2h 30min
Purée z topinamburu (wegańskie)
50 Min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Piana z białek
5 Min
Sos warzywny do makaronu
40 min
Kruszenie kostek lodu
5 Min