Duszone warzywa

Duszone warzywa

4.5 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 2 ząbki czosnku
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 339.8 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 143 kJ / 34.2 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...