
Urządzenia i Akcesoria
Duszone warzywa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek10 g
-
kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa300 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
34.2 kcal /
143 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
339.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska