
Urządzenia i Akcesoria
Pasztet pieczarkowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
jajka3
-
kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)3
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki200 g
-
oleju słonecznikowego30 g
-
pieczarek pokrojonych w ćwiartki300 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
tymianku, świeżego tylko liście2 gałązki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148 kcal /
621 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta bezjajeczna
5 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 godz.
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasztet z selera
2 godz.
Tatar z fasoli
5 min
Pasztet sojowy z pistacjami
15 godz.
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Paprykarz ze śledziem
1 godz. 30 min
Pasta wegetariańska
10 min
Kawior z pieczarek
30 min
Stroganow z pieczarek
35 min