Pasztet pieczarkowy

Pasztet pieczarkowy

4.5 1.1K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji

Składniki

  • jajka
    3
  • kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
    3
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    200 g
  • oleju słonecznikowego
    30 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    300 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • tymianku, świeżego tylko liście
    2 gałązki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 148 kcal / 621 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...