
Urządzenia i Akcesoria
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua450 - 500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zafferano in polvere1 bustina
-
di pasta tipo penne (11 minuti di cottura)320 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato120 g
-
di latte90 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
408 kcal /
1707 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronto in 3 passaggi
10 Przepisów
Włochy
Włochy