
Urządzenia i Akcesoria
Sugo all'arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni
Składniki
-
800 g di pomodori pelati freschi a metà
-
2 spicchi di aglio
-
40 g di cipolla a pezzi
-
1 peperoncino rosso
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti (1 cm)
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
153.7 kcal /
643.1 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
448.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sughi rossi
10 Przepisów
Włochy
Włochy