
Urządzenia i Akcesoria
Zupa brukselkowo-serowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki100 g
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek20 g
-
brukselki świeżej350 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
cukru1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
-
śmietany, min. 30% tłuszczu50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
235 kcal /
984 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
13 Przepisów
Polska
Polska