Crevettes sautées aux oignons nouveaux

Crevettes sautées aux oignons nouveaux

4.4 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 20 g d'huile neutre
  • 20 g gingembres frais coupé en lanières très fines
  • 2 oignons nouveaux tiges et parties blanches
  • 500 g de crevette crue, décortiquée
  • 2 c. à soupe de vin de riz
  • 1 c. à café de sel
  • 1 piment frais (opcjonalnie) émincé finement

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46.5 g
Kalorie 1585 kJ / 377.5 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...