Crevettes sautées aux oignons nouveaux

Crevettes sautées aux oignons nouveaux

4.4 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • d'huile neutre
    20 g
  • de gingembre frais coupé en lanières très fines
    20 g
  • oignons nouveaux tiges et parties blanches
    2
  • de crevettes crues, décortiquées
    500 g
  • de vin de riz
    2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • piment frais (opcjonalnie) émincé finement
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377.5 kcal / 1585 kJ
Białko 46.5 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...