Flan de carotte au romarin et au chèvre
TM6 TM5

Flan de carotte au romarin et au chèvre

4.5 (230 ocen)

Składniki

  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 branche de romarin frais
  • 1000 g d'eau
  • 500 g de carottes, coupées en tronçons
  • 2 œufs
  • 15 g de beurre
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1030.2 kJ / 248.5 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
7.7 g
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy