
Urządzenia i Akcesoria
Flan de carotte au romarin et au chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de romarin frais1 branche
-
d'eau1000 g
-
de carottes coupées en tronçons500 g
-
œufs2
-
de beurre15 g
-
de fromage de chèvre frais type Petit Billy200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
248.5 kcal /
1030.2 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
7.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja