Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en huit
- 200 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 25 g de jus de citron
- 4 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 tranches de saumon fumé, émincées en lamelles
- 2 brins d'aneth frais, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 204.5 kJ / 49.2 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30 Min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min