
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 500 g de saumon frais coupé en morceaux
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
- 1 jaune d'œuf
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de jus de citron
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de saumon fumé détaillé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 173 kcal / 726 kJ
- Białko
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.1 g