Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake au saumon
4h
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Verrines printanières
25min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min