Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min