Verrines de betterave au crabe

Verrines de betterave au crabe

4.0 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de betterave cuite coupée en morceaux
    300 g
  • de chair de crabe en conserve égouttée
    100 g
  • de mascarpone
    50 g
  • de fromage blanc, 20% m.g.
    130 g
  • feuilles de menthe
    7
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de graines de sésame doré
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 96 kcal / 402 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...