Terrine de poisson

Terrine de poisson

4.4 139 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 parts

Składniki

  • de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'aneth déshydraté
    ½ c. à café
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    3 gouttes
  • œufs
    3
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • pavé de saumon frais sans peau, coupé en deux dans la longueur
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 182.1 kcal / 759.3 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...