Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2359 kJ / 566 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Rillettes aux deux saumons
40 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Rillettes aux deux saumons
3 godz. 25 min
Terrine de poisson
1h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Pain de saumon, crème citronnée
6 godz. 15 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Terrine de saumon aux épinards
2h