Terrine aux deux poissons

Terrine aux deux poissons

4.5 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 350 g de filets de cabillaud
  • 350 g de filets de saumon frais sans la peau
  • 6 œufs
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • sel
  • poivre moulu
  • 30 g de concentré de tomate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 50 g
Kalorie 2359 kJ / 566 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...