Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2359 kJ / 566 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Rillettes aux deux saumons
1 Std.
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Rillettes aux deux saumons
3h 25min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Terrine de poisson
1 Std.
Verrines de betterave au crabe
15min