Terrine aux deux poissons

Terrine aux deux poissons

4.5 126 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • d'aneth frais
    ½ bouquet
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de filets de cabillaud
    350 g
  • de filets de saumon frais sans la peau
    350 g
  • œufs
    6
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de concentré de tomate
    30 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 566 kcal / 2359 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...