Caldo con ternera y verduras

Caldo con ternera y verduras

4.0 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 10 g de aceite de oliva
  • 400 g de carne de ternera en trozos (llana de ternera en 3 trozos)
  • 1500 g de agua
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 3 zanahorias
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cucharadita de granos de pimienta negra
  • 4 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • ½ cucharadita de sal gorda
  • 150 g de puerro en rodajas
  • 100 g de apio en rodajas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1.02 g
Kalorie 164 kJ / 39 kcal
Tłuszcz 1.85 g
Błonnik 2.21 g
Węglowodany 4.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...