Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

4.8 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • 1400 - 1500 g de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
Adobo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharada de pimienta negra en grano
  • 1 ½ cucharadas de extracto de buey (por ej. Bovril®)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
  • 1 cucharadita de semillas de hinojo (opcjonalnie)
  • ½ cucharada de sal
  • 50 g de vermut rojo
Salsa de vermut
  • 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 ½ cucharaditas de salvia seca desmenuzada
  • 500 g de vermut rojo
  • 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
  • 300 g de nata

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 340 kcal / 1423 kJ
Białko 36.5 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...