Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 16.63 g
- Węglowodany
- 1.28 g
- Tłuszcz
- 15.18 g
- Błonnik
- 0.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 godz.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2h 45min
Corvina a la roteña
45 min
Zanahorias baby aliñadas
20min
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Mero en amarillo
45 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Tocino de cielo
4h 30min