Atún en manteca (Andalucía)

Atún en manteca (Andalucía)

3.8 25 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones

Składniki

  • 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
  • 1 hoja de laurel seca
  • 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 500 g de manteca de cerdo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 16.63 g
Kalorie 904 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 15.18 g
Błonnik 0.15 g
Węglowodany 1.28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...