Cabillaud aux patates douces et à l'orange

Cabillaud aux patates douces et à l'orange

4.5 377 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 orange zeste et jus
  • 100 g d'échalotes
  • 20 g de vinaigre de riz
  • 100 g d'eau
  • 1 clou de girofle
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 450 g de patates douces coupées en morceaux
  • 700 g de dos de cabillaud coupé en 8 pavés de même taille
    700 g de poisson blanc frais, (en fonction des arrivages), coupé en 8 pavés de même taille
  • 10 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g de beurre coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35.5 g
Kalorie 1965 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...