Cabillaud aux patates douces et à l'orange

Cabillaud aux patates douces et à l'orange

4.5 368 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • orange zeste et jus
    1
  • d'échalotes
    100 g
  • de vinaigre de riz
    20 g
  • d'eau
    100 g
  • clou de girofle
    1
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de patates douces coupées en morceaux
    450 g
  • de dos de cabillaud coupé en 8 pavés de même taille
    700 g
    700 g de poisson blanc frais, (en fonction des arrivages), coupé en 8 pavés de même taille
  • de crème liquide 35% m.g.
    10 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1965 kJ
Białko 35.5 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 28.3 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...