Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolle in quarti
- 50 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
40
g di concentrato di pomodoro
lub 1 pomodoro a dadini - 1 cucchiaio di paprica
- 200 g di riso a chicco lungo
- 650 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di pesce
lub 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo) - 400 g di filetti di merluzzo
- 120 g di piselli surgelati
- 50 g di olive verdi denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1359 kJ / 324 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Sorgo con pollo e peperoni (senza glutine)
1h 5min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1 Std. 20 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Farro alle carote con frittata
50 Min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 Std. 10 Min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Riso basmati, fave e piselli
1 Std. 30 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min