Merluzzo e cavolfiore in salsa verde

Merluzzo e cavolfiore in salsa verde

3.7 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 400 g di filetti di merluzzo
  • 400 g cavolfiore le cimette
  • 160 g di tonno in scatola sgocciolato
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 filetto di alice fresca
  • 50 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.5 g
Kalorie 1385 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...