Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan
- 50 g d'oignon
- 30 g d'échalote
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 150 g de riz spécial risotto
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 20 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1043 kJ / 248 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conchiglie au potiron
40 min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto au potimarron
1h
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto à la betterave
30 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au lait de coco
30 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au potiron
35min