Risotto au lait de coco

Risotto au lait de coco

4.6 131 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
  • 250 g de lait de coco
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 - 4 branches de coriandre fraîche grossièrement hachées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 2148 kJ / 511 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 66.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...