
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 278 kcal / 1173 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 47 g