Risotto au potiron

Risotto au potiron

4.3 318 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de chair de potiron coupée en morceaux
    500 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de lait de soja
    200 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de persil plat frais ciselé
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 278 kcal / 1173 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...