Urządzenia i Akcesoria
Apricot Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
393.8 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min