
Urządzenia i Akcesoria
Apricot Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
496.7 kcal /
2078.3 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
60.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
393.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Możesz także polubić...
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Sticky sesame chicken
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Boiled rice
25 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chinese-style chicken
25 min