Urządzenia i Akcesoria
Apricot Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
393.8 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Quick and easy pork noodles
20 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Curried sausages
40 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Macaroni carbonara
30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Tuna mornay
45 Min