Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 30 g d'échalote
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 140 g de sardines à l'huile, égouttées
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 763 kJ / 183 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poireau à la moutarde
35 Min
Œufs farcis
30 Min
Œufs farcis
30 Min
Œufs décorés
45 Min
Salade d'œufs pochés
40 Min
Œufs mimosa à la courgette
25 Min
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 Min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Sauce mayonnaise
10 Min