Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 20 g d'herbes aromatiques fraîches, au choix ou en mélange (ciboulette, basilic, menthe ..), ciselées
-
100
g de fromage blanc, 20% m.g.
lub 100 g de yaourt nature - 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 660 kJ / 205 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce curry
30 Min
Marinade à la moutarde et au miel
5 Min
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce crémeuse aux herbes
10 Min
Rillettes de thon à la tomate
10 Min
Marinade pour crevettes à griller
2 Std. 15 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Mayonnaise au yaourt
5 Min
Dip au fromage et à la ciboulette
5 Min
Sauce mayonnaise
10 Min
Tartinade au thon
10 Min