Cozze ripiene alla pugliese

Cozze ripiene alla pugliese

3.7 23 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 70 g di pane raffermo a pezzi
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 foglie di basilico lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 3 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ peperoncino piccante rosso senza semi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 15 g di vino bianco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 58.1 g
Kalorie 3799 kJ / 908 kcal
Tłuszcz 47.3 g
Błonnik 6.6 g
Węglowodany 66.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...