Cozze ripiene alla pugliese

Cozze ripiene alla pugliese

3.8 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di cozze fresche pulite
    500 g
  • di pane raffermo a pezzi
    70 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • foglie di basilico lavate ed asciugate
    5
  • spicchi di aglio
    2
  • uova
    3
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • peperoncino piccante rosso senza semi
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di polpa di pomodoro
    250 g
  • di vino bianco
    15 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 908 kcal / 3799 kJ
Białko 58.1 g
Tłuszcz 47.3 g
Węglowodany 66.8 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...