Houmous au pesto et aux tomates séchées

Houmous au pesto et aux tomates séchées

4.9 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
500 g

Składniki

  • de parmesan, coupé en morceaux
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de pignons de pin grillés et un peu pour la finition
    15 g
  • de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
    40 g
  • d'eau
    30 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    110 g
  • de pois chiches en conserve
    200 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    15 g
  • de graines de sésame grillées
    20 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de tomates séchées pour la finition
    30 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1715.1 kcal / 7176.1 kJ
Białko 39.7 g
Tłuszcz 145.6 g
Węglowodany 73.6 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 2219.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...