Urządzenia i Akcesoria
Crostini tonno e surimi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 porzioni
Składniki
-
2 cipollotti in quarti
-
300 g di acqua
-
20 g di aceto
-
250 g di bastoncini di surimi a metà
-
2 uova sode
-
160 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
-
200 g di maionese
-
1 baguette a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13.43 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
25.99 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
10.38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tortino di pollo
30 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Caesar salad di tonno
35 min
Caipirinha
10 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Granchio ripieno
1 godz. 10 min
Plumcake salato con polpa di granchio
1 godz.
Baklava
1 godz. 30 min
Torta salata a formaggio Brie
50 min