Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13.43 g
- Węglowodany
- 10.38 g
- Tłuszcz
- 25.99 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake basca
4h
Baklava
1 Std. 30 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Crema spalmabile di funghi
35min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Coppette alle fragole e mascarpone
45min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.