Cous cous con ragù di agnello e verdure

Cous cous con ragù di agnello e verdure

4.5 13 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di pomodori a metà
  • 100 g di cipolle a metà
  • 400 g di polpa di agnello a bocconcini (3 cm)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 rametti di coriandolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 2 bustine di zafferano
  • 70 g di olio di oliva
  • 20 g di burro
  • 850 g di acqua
  • 150 g di carote pelate e a pezzi grossi (3 cm)
  • 150 g di zucchine a pezzi grossi (3 cm)
  • 150 g di rape bianche a pezzi grossi (3 cm)
  • 150 g di polpa di zucca a pezzi grossi (3 cm)
  • 350 g di cous-cous a grana media

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23 g
Kalorie 1961 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...