Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (3x3 cm)
- 1 mela
- 50 g di birra chiara
- 30 g di uvetta precedentemente ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Maiale alle prugne
35 min
Rollè di tacchino e spinacini
1 godz. 20 min
Polenta in fiur
1h
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 godz. 20 min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 godz. 10 min
Subrics
50 min
Involtini di pollo all'arancia
1 godz. 30 min
Zuppa di noci e sedano
35 min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 godz. 20 min