Urządzenia i Akcesoria
Pane all'aglio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
5 spicchi di aglio
-
10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
60 g di burro morbido a pezzi
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
-
¼ di cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
-
300 g di baguette a fette (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.5 g
Kalorie
932 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Balep korkun
1 godz. 30 min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15 min
Pico de gallo
10 min
Salsa all'aglio
10 min
Negroni
10 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 godz. 25 min
Agliata verde
15 min
Salsa borracha messicana
25 min
Nachos
1 godz.
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5 godz. 50 min