Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di baguette a fette (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa harira marocchina
40min
Shortbread
2h
Leek and tattie soup
40min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salsa olandese (TM6)
15min
Baklava
1h 30min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 Min